Workshop Martijn Vogel en Pien van Gerven

Martijn Vogel is zanger en acteur en speelde na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten hoofdrollen in vele grote producties. Hij was o.a. te zien in The Sound of Music, Spring Awakening, Wicked, The Little Mermaid, Jersey Boys, Grease, The Adams Family, Hello Dolly en Titanic.

 Pien van Gerven legde zich na haar studie muziektheater aan het Fontys Conservatorium toe op het doceren. Zij werkte tien jaar lang als vocal coach op de Babette Labeij music academy en bij televisieprogramma’s als The Voice Kids, Popster, New Musicalstar, The Voice Senior en de Eindmusical. Ze doceerde zang aan de Dutch Academy for Performing Arts en heeft haar eigen zangpraktijk in Amsterdam.

 In deze workshop, gegeven door Martijn Vogel en Pien van Gerven, werk je een halve dag aan zangtechniek, solozang, samenzang en performance. Én kun je natuurlijk terecht met al je vragen over het theatervak, voor en achter de schermen.

Praktische informatie:

  • Datum: Zaterdag 25 maart 2022
  • Tijden: 12.00 – 16.30 uur
  • Kosten: 135,-
  • Leeftijd: vanaf 15 jaar
  • Niveau: alle niveaus zijn welkom! Met nog niet zo veel ervaring, maar ook als je auditie wilt gaan doen voor een vakopleiding, studeert of bent afgestudeerd. We werken deels individueel en stappen op jouw niveau in.

We hebben beperkt plek omdat we iedereen voldoende gelegenheid willen geven om te zingen.

Wij vragen je om voor de workshop een lied voor te bereiden uit het musical/muziektheater repertoire. Graag een begeleidende orkestband meenemen en het liefst ook de bladmuziek. Mocht je wél graag willen deelnemen aan de gezamenlijke onderdelen maar niet solo willen zingen, dan kun je dat natuurlijk bij ons aangeven.

Aanmelden kan via administratie@jojischool.nl.