Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst richt zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben en daarom de kosten van sport, muzieklessen, dansen, schoolexcursies e.d. niet of met moeite kunnen betalen. Het gezin moet wonen in de gemeenten Apeldoorn of Voorst.

Hoe werkt het?
Na de inschrijving en acceptatie bij Stichting Leergeld en Joji School of Arts worden de kosten van de cursus verdeeld. Een deel betaalt Stichting Leergeld en het deel wat overblijft, betaalt de ouder/verzorger. Dit deel kan in overleg met JSA in delen betaald worden. Het deel van Stichting Leergeld betaalt, is niet in het algemeen te zeggen omdat dit afhangt van de kosten van de cursus en de leeftijd van het kind of jongere.
Voor meer informatie over Stichting Leergeld, neem dan contact met hen op via leergeldapeldoornvoorst@live.nl of (085) 047 1774 (lokaal tarief).

Wil je jouw zoon of dochter inschrijven bij Joji School of Arts?
Je kan jouw zoon of dochter inschrijven. Stuur na de inschrijving een mail aan administratie@jojischool.nl. Er zal een factuur opgemaakt worden die je dan naar Stichting Leergeld kan opsturen. Nadat het geld van Stichting Leergeld is ontvangen, neemt zij weer contact met je op dat het lesgeld is betaald en wat er eventueel nog openstaat.