Audities seizoen 2023/2024

Wil je vanaf september 2023 instromen op een van onze vooropleidingen? Mail dan je naam, leeftijd en voorkeur voor vooropleiding (dans/zang, theater/zang of theater) naar Melanie@jojischool.nl.

 

 

 

Audities seizoen 2023/2024

Wil je vanaf september 2023 instromen op een van onze vooropleidingen?Mail dan je naam, leeftijd en voorkeur voor vooropleiding (dans/zang, theater/zang of theater) naar Melanie@jojischool.nl.

 

 

 

 

Inhoud auditie:
– Dans/Zang, je wordt ter plekke getest in de stijlen jazz, klassiek en hip hop. Van te voren krijg je een zangnummer toegestuurd voor zang.
– Theater/Zang, je wordt ter plekke getest op je vocale mogelijkheden. Daarnaast worden je spel mogelijkheden getest. Ter voorbereiding krijg je een zangnummer en dialoog toegestuurd.
– Theater, je wordt getest op je spel mogelijkheden. Je krijgt ter voorbereiding een dialoog toegestuurd.

Je hebt wekelijks op maandag- en donderdagavond les, en mag daarnaast twee reguliere lessen uitkiezen en tenminste een half jaar acteren productie. Er wordt intensief gewerkt aan o.a. improvisaties, theatermaken, film, performance, monologen & dialogen en nog veel meer! We bezoeken met de groep regelmatig het theater en filmhuis. Je treedt minimaal twee keer per seizoen op voor publiek en wordt ingezet voor diverse externe producties. Vanaf 12 jaar kun je auditie doen voor de Vooropleiding Theater. De auditie bestaat uit een te leren scène en een improvisatie opdracht. Hieronder vind je verschillende beelden van de Vooropleiding Theater.
Oud-leerlingen van de Vooropleiding Theater zijn nu bijvoorbeeld te zien in Spangas (Claudia Kanne) of Brugklas (Sterre van Woudenberg).

Ik ben enorm gegroeid qua spel door de vooropleiding, maar ook als persoon. Je krijgt veel persoonlijke feedback waardoor je jezelf goed kan ontwikkelen. Zelf heb ik hier veel aan gehad tijdens mijn audities voor theateropleidingen. Ik herkende veel van de auditieopdrachten omdat deze op de vooropleiding ook werden gedaan. Volgend jaar begin ik met mijn opleiding Acteur op het MBO in Arnhem. Hier ben ik onlangs voor aangenomen – Lieke Anvelink

VT1
Maandag17.30 - 18.30 uurActeren
Donderdag16.00 - 17.15 uurActeren
En twee lessen uit het reguliere rooster naar keuze
VT2
Maandag19.45 - 21.00 uurActeren
Donderdag18.45 - 20.00 uurActeren
En twee lessen uit het reguliere rooster naar keuze

Kosten

VT1 €102,- p.m.
VT2 €112,- p.m.