INSCHRIJVEN

Inschrijven seizoen 2023/2024
Stay tuned! Vanaf 15 juni staat het nieuwe lesaanbod online. Vanaf dan juli kun jij je hiervoor inschrijven. Ook kun je dan een proefles inplannen voor het nieuwe seizoen. Kun je niet wachten en wil je liever nog voor de zomervakantie een proefles volgen? Of heb je een advies nodig in welke les het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Inschrijfgeld
Het lesgeld voor reguliere lessen wordt per maand van jouw rekening afgeschreven. Het tarief is gebaseerd op een gelijke gespreide betaling van de jaarlijkse contributie over 11 betalingstermijnen. De eerste keer betaal je ook eenmalige inschrijfkosten van € 15,-. Schrijf je je halverwege de maand in, dan betaal je die maand ook de helft van het lesgeld.

Opzegtermijn
Opzeggen kan per maand. Er geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.

Voor vragen mag je altijd mailen naar administratie@timkoldenhof.nl. We zien je graag op onze theaterschool!

Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Apeldoorn Voorst richt zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben en daarom de kosten van sport, muzieklessen, dansen, schoolexcursies e.d. niet of met moeite kunnen betalen. Het gezin moet wonen in de gemeenten Apeldoorn of Voorst.

Hoe werkt het?
Na de inschrijving en acceptatie bij Stichting Leergeld en Tim Koldenhof Producties worden de kosten van de cursus verdeeld. Een deel betaalt Stichting Leergeld en het deel wat overblijft, betaalt de ouder/verzorger. Dit deel kan in overleg met TKP in delen betaald worden. Het deel van Stichting Leergeld betaalt, is niet in het algemeen te zeggen omdat dit afhangt van de kosten van de cursus en de leeftijd van het kind of jongere.
Voor meer informatie over Stichting Leergeld, neem dan contact met hen op via leergeldapeldoornvoorst@live.nl of (085) 047 1774 (lokaal tarief).

Wil je jouw zoon of dochter inschrijven bij Tim Koldenhof Producties
Je kan jouw zoon of dochter inschrijven via deze link. Stuur na inschrijving een mail aan administratie@timkoldenhof.nl. Er wordt een factuur opgesteld die je dan naar Stichting Leergeld kan opsturen. Nadat het geld van Stichting Leergeld is ontvangen, neemt zij weer contact met je op dat het lesgeld is betaald en wat er eventueel nog openstaat.