Wanneer vinden de lessen plaats?
Voor het meest actuele overzicht van de lessen kijkt u hier.

 

Waar vinden de lessen plaats?
Onze lessen worden gegeven in de 4 studio’s van onze theater, zang- en dansschool aan de Vlijtseweg 140 (ingang Noord) 7317 AK, Apeldoorn. De enige uitzondering is Breakdance, deze les wordt gegeven in een gymzaal aan de Agricolastraat 18, 7322 JJ te Apeldoorn.
Leerlingen die met de fiets komen kunnen deze stallen in de fietsenstalling. Leerlingen die met de auto gebracht worden kunnen gebruikmaken van de gratis parkeerplaatsen bij de theater, zang- en dansschool.

 

In welke groep word ik geplaatst?
Wanneer je bij ons op les komt, begin je in een reguliere groep. Deze groepen zijn ingedeeld op basis van (school)groepen (primair onderwijs) of leeftijden (vanaf 12+).
Na een reguliere groep is het mogelijk om (op positief advies van je docent) door te stromen naar een selectie groep.

 

Welke kleding draag je bij de les?
Voor de danslessen vragen wij elke leerling om:
– Gym of dansschoenen mee te nemen of anders op sokken te dansen.
– Een zwarte broek aan te doen waarbij de benen vrij kunnen bewegen. (geen spijkerbroek of legging, wél joggingbroeken of dansbroeken lang/kort)
– Een zwarte bovenkant met korte of lange mouwen.
– Elastiek of speldjes in te doen bij leerlingen met lang haar en/of pony.
– Géén sieraden om te doen. Voor oorbellen geldt dat kleine knopjes wel zijn toegestaan en grote oorbellen niet.
– Géén andere waardevolle spullen mee nemen tenzij strikt noodzakelijk. (Denk aan mobiele telefoons, iPad ‘s e.d.)

 

Kan ik bij een les kijken?
Komt uw kind een proefles volgen, dan kunt u de laatste 10 minuten meekijken.
Verder organiseren wij speciale kijkweken waarbij het mogelijk is een gedeelte van de les bij te wonen. Dit zijn de weken vóór de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie. Voor de meivakantie organiseren wij een sneakpeak week. Dit betekent dat u een klein stukje van de repetities voor de eindshows kunt zien, zonder dat we teveel verklappen. Uiteraard begrijpen we dat u wil zien wat er in de les(sen) gebeurt en welke ontwikkeling uw kind doormaakt!

 

Kun je ook later instromen?
Het is mogelijk om gedurende het seizoen in te stromen tijdens de dans, zang en theaterlessen. Het is helaas niet mogelijk om vanaf de meivakantie in te stromen i.v.m. de voorbereidingen voor de eindshows. De eindshows zijn net voor de zomervakantie.

 

Ga ik ook optreden?
Aan het eind van het seizoen, net voor de zomervakantie, hebben wij een eindshow waarin alle leerlingen optreden. De eindshows vinden plaats op een externe locatie. Hier worden tickets voor verkocht, variërend tussen de 10 en 25 euro. Ben je benieuwd hoe een eindshow eruit ziet?

Omdat de leerlingen van de peuterdans, kleuterdans en dansmix nog iets te jong zijn, organiseren wij voor hen een feestelijke presentatie in de theaterschool.

 

Ik volg meerdere lessen krijg ik dan korting?
Bij een inschrijving van 2 lessen of familieleden geldt er een korting van 5%.
Bij een inschrijving van 3 lessen of familieleden geldt er een korting van 7%.
Bij een inschrijving van 4 lessen of familieleden geldt er een korting van 10%.

Korting wordt gerekend over het totaalbedrag.

Familieleden dienen op hetzelfde adres ingeschreven te staan.

Geldt niet voor vooropleiding lessen; deze kunnen dan ook niet worden opgeteld bij de reguliere lessen.

 

Afmelden voor een les?
Wij verzoeken iedereen om zich af te melden via de Joji School of Arts App. Mocht je ons van iets op de hoogte willen brengen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Voor de vooropleiding moet de afmelding altijd telefonisch of per mail naar melanie@jojischool.nl.
Download onze Club App ‘Joji School of Arts’ en meld je gemakkelijk af via de App.

Google Play: Klik hier
App Store: Klik hier

 

Wat als een docent ziek is?
Het kan incidenteel voorkomen dat een docent wegens ziekte zijn/haar les moet afzeggen.
Wij doen er alles aan om een gelijkwaardige invaldocent in te zetten, vaak valt één van onze andere docenten in. Mocht dit toch niet lukken en gaat de les niet door, dan hoor je dit zo snel mogelijk van ons maar uiterlijk vóór 12:00 uur.

 

Seizoen 23/24 – Van maandag 21 augustus 2023 t/m zaterdag 13 juli 2024
Er worden minimaal 39 en maximaal 42 lessen gegeven per seizoen. Dit varieert door feestdagen, vakanties en onvoorziene omstandigheden.  Bij minder dan 39 gegeven lessen wordt een inhaalles gepland. Uiteraard geldt dit niet bij uw eigen afwezigheid terwijl er wel les wordt gegeven. In het jaaroverzicht staan ook alle vakanties en feestdagen. Klik hier voor het overzicht.

 

Sommige maanden zijn er minder lessen, betaal je dan minder contributie?
Nee, wij hanteren een jaarcontributie die over 11 maanden verspreid wordt. Vandaar dat wij een vast maandtarief tellen. Dit betekent dat er soms maanden zijn met 2 lessen en andere maanden met 3, 4 of 5 lessen per maand. Enkel de maand augustus is vrij van betaling, omdat wij in de zomervakantie geen lessen aanbieden.

 

Kan ik tussentijds opzeggen?
Ja, maar let op: Wij hanteren één kalendermaand opzegtermijn.

De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Doet u dit voor de 1e van de maand, dan stopt uw abonnement per de 1e van de volgende maand.

Stel: u wilt per 1 april stoppen, dan moet u uiterlijk voor 1 maart schriftelijk opzeggen. Geeft u dit na 1 maart door, dan stopt het abonnement per 1 mei.

Een opzegging dient altijd schriftelijk te worden gecommuniceerd.

 

Moet ik mij voor elk seizoen opnieuw aanmelden?
Ja. Aan het einde van elk seizoen wordt het nieuwe rooster bekendgemaakt. Je geeft op dat moment aan ons door of je je les bij ons wilt voortzetten.

 

Zijn er kleedkamers?
Ja, onze theater, zang- en dansschool beschikt over 2 kleedkamers waar leden gebruik van kunnen maken. De kleedkamers zijn voor alle leden van Joji School of Arts.
Om drukte in de kleedkamers te voorkomen, verzoeken wij iedereen om zo veel mogelijk al met de juiste kleding aan te komen naar de theater, zang- en dansschool.

 

Ik heb belangrijke informatie niet ontvangen, hoe kan dat?
Wij communiceren alle belangrijke informatie per mail. Lees deze mails dus altijd goed door. Vergeet ook niet om een nieuw e-mailadres altijd gelijk aan ons door te geven. Heb je een mailtje niet ontvangen, kijk dan allereerst even in de spam-map. Nog niet gevonden?

Neem dan contact op met ons via 055 – 3013143 of administratie@jojischool.nl. Dan helpen we je graag verder.