School of Arts

Op onze school wordt er dagelijks een breed lesaanbod gegeven in theater, film, zang, dans en musical. Zowel op recreatief als op professioneel niveau. Daarnaast bieden wij diverse Vooropleidingen.

CONTACT

Tim Koldenhof Producties is in 2007 ontstaan vanuit een passie voor toneel en cultuur in Apeldoorn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de theaterschool Joji Na School of Arts en evenementenorganisatie Tim Koldenhof Events. Tim Koldenhof zag, na zijn eerste succes met de musicalvoorstelling ‘Moulin Rouge’, dat er in Apeldoorn behoefte is aan een platform voor jong talent. Zijn doel is dan ook om jongeren een kans te geven hun culturele hobby uit te voeren in een professionele setting. Om dat mogelijk te maken, werkt hij veel samen met professionals die ervaring hebben in theater, film en muziek.

Wanneer Tim Joji Na ontmoet, vinden ze hun gedeelde passie. Joji’s enthousiasme voor acteren en film geeft een nieuwe richting aan TKP. Waar Tim voornamelijk een toneel technische achtergrond heeft, komt Joji met de creatieve ervaring in acteren en regisseren binnen het bedrijf. Samen produceren ze zowel films als theatervoorstellingen. De combinatie van de kwaliteiten van Joji en Tim zorgt voor de perfecte balans voor een goede show. Terwijl zij met deze projecten bezig zijn, zien ze dat er bij Apeldoornse jongeren behoefte is aan meer regelmatige lessen. De volgende logische stap is dan ook het oprichten van de theaterschool.

Joji en Tim hebben allebei altijd gedroomd van een theaterschool die past bij de moderne tijd. Waarin musical, films en moderne performances centraal staan. JSA geeft daarbij niet alleen de ruimte voor het beoefenen van een hobby, maar ook een voorproefje van het professionele performance vak. De droom is dan ook in samenwerking met enthousiaste medewerkers en professionals uitgegroeid tot realiteit!