Joji heet je van harte welkom in onderstaand filmpje en vertelt wat je allemaal van ons mag verwachten.

Wij hebben je inschrijving succesvol ontvangen.

Ledenpagina’s “Joji School of Arts”

Speciaal voor JSA-leden is de Joji School of Arts app ontworpen. Je kunt deze app downloaden in de Google Play of App Store. Zo kan elk lid inloggen op zijn of haar persoonlijk portal.

Op deze pagina kan je veel administratieve zaken zelf regelen en contact met ons opnemen.

– Je kunt er onze agenda en het lesrooster bekijken.

– Je kunt afmelden voor een les.

– Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven.

– Je kunt je facturen inzien en downloaden voor je eigen administratie.

– Je kunt e-mails en berichten van JSA lezen.

Afmelden

Wij vragen leden zich af te melden indien zij verhinderd zijn en dus niet op les kunnen komen. Afmeldingen geef je via de app door.

Incasso

Zodra wij van uit ons systeem onze maandelijkse incasso klaarzetten, ontvang je een e-mail met de bijbehorende factuur. Onze maandelijkse incasso-datum is altijd rond de 26e van de maand. Het is mogelijk dat je veel eerder de mail krijgt dan dat er daadwerkelijk geïncasseerd wordt.

Contact

Joji School of Art houdt graag contact met haar leden. Dit contact verloopt vaak via e-mail. Voeg het domein “@jojischool.nl” toe aan de lijst “Veilige afzenders” in jouw mailbox om te voorkomen dat e-mails als ongewenst worden gemarkeerd en in een spam-folder verdwijnen. Vooral als je zelf een Hotmail, Outlook, MSN of Live e-mailadres gebruikt is de kans groot dat berichten in je spam-folder worden geplaatst.

Ga ik ook optreden?

Wij streven er naar onze leerlingen tenminste één keer per jaar te laten optreden (m.u.v. peuter- en kleuterles). Het jaar wordt afgesloten met een uitgebreide eindshow net voor de zomervakantie. De eindshows vinden plaats op een externe locatie. Hier worden tickets voor verkocht, variërend tussen de €10,00 – €25,00.

Wat als een les uitvalt?

Het kan incidenteel voorkomen dat een docent wegens ziekte zijn/haar les moet afzeggen.

Wij doen er alles aan om een gelijkwaardige invaldocent in te zetten, vaak valt één van onze andere docenten in. Mocht dit toch niet lukken en gaat de les niet door, dan hoor je dit zo snel mogelijk van ons maar uiterlijk vóór 12:00 uur.

Vakanties, vrije dagen en algemene voorwaarden

In het jaaroverzicht vind je het rooster met daarin de vrije dagen en vakanties.

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoord op de meest voorkomende vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Namens het JSA- team wensen we je heel veel plezier met de lessen!

Met vriendelijke groet,

Joji School of Arts

www.jojischool.nl

Tel: 055-3013143

WhatsApp: 06-44 970 550

KvK-nr. 89726421