Joji heet je van harte welkom in onderstaand filmpje en vertelt wat je allemaal van ons mag verwachten.

Je kunt met ons mailen, bellen of appen. Een praatje maken in de school kan natuurlijk ook. Wat jij het fijnst vindt!

E-mail: administratie@timkoldenhof.nl
Tel: 055-3013143
WhatsApp: 06-44970550

Ledenpagina’s “Joji Na School of Arts”
Speciaal voor JSA-leden is de Joji Na School of Arts app ontworpen. Je kunt deze app downloaden in de play store. Zo kan elk lid inloggen op zijn of haar persoonlijk portal.
Op deze pagina kan je veel administratieve zaken zelf regelen en contact met ons opnemen.
– Je kunt er onze agenda en het lesrooster bekijken.
– Je kunt afmelden voor een les.
– In jouw persoonlijke lesoverzicht kan je kledingvoorschriften en andere informatie over je les terugvinden.
– Je kunt je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven.
– Je kunt een tweede of zelfs een derde e-mailadres doorgeven.
– Je kunt je facturen inzien en downloaden voor je eigen administratie.
– Je kunt e-mails en berichten van TKP lezen.

Social media
Volg ons op Facebook en Instagram zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Je vindt er ook foto’s en filmpjes van onze lessen en projecten, tutorials, leuke weetjes en meer!

Afmelden
Wij vragen leden zich af te melden indien zij verhinderd zijn en dus niet op les kunnen komen. Afmeldingen geef je via de app door.

Incasso
Zodra wij van uit ons systeem onze maandelijkse incasso klaarzetten, ontvang je een e-mail met de bijbehorende factuur. Onze maandelijkse incasso-datum is altijd rond de 26e van de maand. Het is mogelijk dat je veel eerder de mail krijgt dan dat er daadwerkelijk geïncasseerd wordt.

Contact
JSA houdt graag contact met zijn leden. Dit contact verloopt vaak via e-mail. Voeg het domein “@timkoldenhof.nl” toe aan de lijst “Veilige afzenders” in jouw mailbox om te voorkomen dat e-mails als ongewenst worden gemarkeerd en in een spam-folder verdwijnen. Vooral als je zelf een Hotmail, Outlook, MSN of Live e-mailadres gebruikt is de kans groot dat berichten in je spam-folder worden geplaatst.
Joji Na School of Arts is onderdeel van Tim Koldenhof Producties.

Ga ik ook optreden?
Wij streven er naar onze leerlingen tenminste twee keer per jaar te laten optreden (m.u.v. peuter- en kleuterles). Het eerste halfjaar is er een presentatiemoment, het tweede halfjaar wordt afgesloten met een uitgebreidere eindshow net voor de zomervakantie. De presentaties en eindshows vinden plaats op een externe locatie. Hier worden tickets voor verkocht, variërend tussen de € 6,- en € 12,50.

Wat als een les uitvalt?

Het kan incidenteel voorkomen dat een docent wegens ziekte zijn/haar les moet afzeggen. Vaak valt een van onze andere docenten in. Mocht dit niet lukken, wordt de les ingehaald in een vakantie of mag je een andere les uit het reguliere rooster inhalen.

Kijkweek
In de week vóór de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie zijn alle deuren van onze studio geopend. In deze kijkweek krijgt u een goed inkijkje in de school, de lessen, de groepen en de docenten.

Vriendjes- en vriendinnetjesweek
In de week na de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie mogen leden in de basisschoolleeftijd een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Namens het team wensen we je heel veel plezier met de lessen!
Tel: 055-3013143
WhatsApp: 06-44 970 550
KvK-nr. 57346208