TICKETS

Waarom moet ik een ticket kopen voor de eindshow?
De jaarlijkse contributie is gebaseerd op de lessen. De kosten voor de eindshows vallen daar buiten. Met de opbrengst van de kaartverkoop dekken we kosten als zaalhuur, techniek, etc.

Vanaf welke leeftijd moet er een ticket worden gekocht?
Elke bezoeker dient een ticket te kopen, ongeacht leeftijd.

Waar kan ik een ticket kopen?
Tickets zijn uitsluitend te koop via deze link: https://www.orpheus.nl/voorstellingen/3828/Joji_School_of_Arts/DANCEFLOOR

Wanneer kan ik een ticket kopen?
Vanaf 1 mei gaat de ticketverkoop van start.

Wat zijn de ticketprijzen?
Een 1e rangs ticket kost 15,- euro en een 2e rangs ticket kost 12,50 euro. Let op: Orpheus hanteert een toeslag van 1,25 per ticket.

Geldt er een korting bij meerdere tickets?
Er geldt geen korting bij meerdere tickets.

Kan ik aan de deur een ticket kopen?
Ja, aan de deur kunnen tickets worden gekocht.

Is de eindshow geplaceerd?
De eindshow is geplaceerd. Tijdens uw bestelling kunt een rij- en stoelnummer kiezen.

Hoe laat gaat de zaal open?
De zaal gaat +/- 20 minuten voor aanvang open.

Zijn er invalideplekken beschikbaar?
Er zijn een beperkt aantal invalideplekken beschikbaar. U kunt contact opnemen met Theater Orpheus via 055-5270 300 of mail naar info@orpheus.nl.

Moet ik mijn tickets uitprinten?
U kunt uw tickets uitgeprint meenemen, of laten zien op uw mobiel.

Ik ben mijn tickets kwijt, wat nu?
U kunt contact opnemen met Theater Orpheus via 055-5270 300 of mail naar info@orpheus.nl.

EINDSHOWS

Mag ik fotograferen/filmen tijdens de eindshow?
Dat mag, zonder flits.

Fotograferen/filmen jullie tijdens de eindshow?
Ja, de eindshow wordt zowel gefilmd als gefotografeerd. De beelden worden later nagestuurd zodat iedereen nog eens kan genieten van de eindshow.

Hoe lang duurt de eindshow?
80 minuten.

Hoe ziet een eindshow eruit?
Tijdens de eindshow worden meerdere groepen gecombineerd in een cast. Naast een eigen choreografie of zangnummer zit iedereen ook in de opening en sluiting van de eindshow.

Waar kunnen de leerlingen weer opgehaald worden na de eindshow?
Na de eindshow worden de leerlingen naar de kleedkamer gebracht om spullen te pakken en om te kleden. Daarna komen de leerlingen naar de foyer om na te praten.

Hoe kunnen we de organisatie bereiken tijdens de eindshow?
Wij zijn te bereiken op 06-44970550. Het kan zijn dat we niet altijd direct kunnen reageren vanwege drukte, maar wij appen of bellen meteen terug zodra het kan.

LEERLINGEN

Wat moeten de leerlingen aan?
In principe wordt het hele kostuums door ons verzorgd. Als een leerling iets moet meenemen van huis (een basic outfit, denk hierbij aan een t-shirt of jeans), wordt daar vóór 1 juni een e-mail over gestuurd. De docent weet zelf ook wat de leerlingen mee moeten nemen. Tijdens de generale repetitie is er tijd voor het omkleden en aantrekken van het kostuum.

Waar laten de leerlingen hun waardevolle spullen?
Het is verstandig om geen waardevolle spullen mee te nemen naar het theater, omdat wij geen garantie kunnen geven op constante toezicht. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor vermissing en/of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Is er begeleiding voor de (jongste) kinderen aanwezig?
Bij alle eindshows zijn in principe de docenten zelf aanwezig. Daarnaast is er altijd een team van ervaren hulpouders en oudere leerlingen, die achter de schermen de groepen begeleiden. De ouders zelf gaan dus niet mee achter de schermen.

Wordt er voor eten/drinken gezorgd?
Ten tijde van eindshows zorgen wij voor limonade en een kleine versnapering backstage. Als een leerling een flesje of bidon mee heeft, kan dit altijd worden bijgevuld.
Daarnaast is het zeker aan te raden zelf iets te eten en te drinken mee te nemen van huis. Denk hierbij aan een flesje water, of een koek. Als een leerling rond de lunch of diner in het theater moet zijn, is het verstandig dat er thuis al gegeten is. Een alternatief is het meenemen van een makkelijke maaltijd, denk hierbij aan een salade.

Waar kunnen de leerlingen zich melden voor de generale repetitie?
De generale repetitie vindt plaats op zondag 12 juni van 09.30 – 13.30 uur. De locatie is de Zwitsalhal. Route: voorbij onze theaterschool doorrijden en dan naar rechts, tegenover de ingang van kringloopwinkel Phoenix.

OVERIG

Is het seizoen afgelopen na de eindshows?
Nee hoor! Ons seizoen loopt tot en met 9 juli. Na de eindshows heb je dus nog gewoon les.

Welke groepen treden er allemaal op?
Een indeling is hier te vinden: https://jojischool.nl/indeling-eindshow-21-juni/.