Doelgroep
Op maandag gaat het om drie reguliere groepen. Op donderdag gaat het om drie groepen van onze vooropleiding. De doelgroep bestaat uit zeer gemotiveerde kinderen en jongeren tussen de 10 – 16 jaar. Op vrijdag gaat het om een doorlopend dramaproject op een Apeldoornse middelbare school, aan klas 1 en 2. De kinderen hebben voor dit vak gekozen.

Datum/tijden
Het gaat om de maandag van 15.30 – 19.15 uur (met mogelijk meer uren) en de donderdag van 16.15 – 20.30 uur. Op de vrijdagen is het onder schooltijd. Periode: september 2021 – juli 2022.

Omschrijving
Joji Na School of Arts is een theater, zang- en dansschool op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. De school kenmerkt zich door de mix van zang, dans en theater op verschillende niveaus. Ook heeft de school een sterke aansluiting bij de beleveniswereld van de doelgroep.
Binnen de theaterlessen is spelplezier het belangrijkst. Daarnaast bieden wij een veilige en warme omgeving waar kinderen en jongeren mogen zijn wie ze willen zijn. Ze worden ook uitgedaagd en aangemoedigd om zich creatief te uiten.
In de theaterlessen is het materiaal een afspiegeling van de huidige maatschappij, waarin de stem van de kinderen en jongeren centraal staat.

Wij zoeken..
Als theaterdocent kom je werken in een bruisende school met jonge, gepassioneerde en bevlogen collega’s van een nieuwe generatie. Uit onze studio’s klinkt altijd muziek. Je bouwt een band op met je leerlingen die gedurende een seizoen kennismaken met de vele facetten van toneelspelen. Aan bod komen o.a. improvisaties, elementair spel en theatermaken. De vooropleiding mag meer uitgedaagd worden en heeft intensiever les.
Twee periodes worden afgesloten met een presentatie en eindvoorstelling. Binnen je lessen is er veel vrijheid en ruimte om je eigen lesplan te ontwikkelen. Je werkt zelfstandig, maar word ook onderdeel van een hecht team dat elkaar inspireert.

Reageren?
Reageren kan tot 1 juli via ilona@timkoldenhof.nl. We ontvangen graag je c.v. en motivatie. Het is mogelijk om te solliciteren voor een of meerdere dagen. Bij interesse word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en hoort het geven van een proefles bij de selectieprocedure.