Omschrijving
Onze onderwijstak groeit en daarom zijn wij op zoek naar docenten/trainers die les kunnen geven in presentatievaardigheden. Ben jij een creatief persoon, werk je graag met kinderen en/of jongeren en/of volwassenen en houd je ervan om hen te inspireren? Wie weet zijn we dan een match!

Wat ga je doen?
Op oproepbasis geef jij de persoonlijke-presentatie-trainingen aan jongeren en/of volwassenen. Daarbij vind je het leuk om mee te denken over een lesopzet, samen te werken met andere docenten/trainers en vind je het niet erg om te reizen. In de interactieve training focus jij je op de persoonlijke presentatie van de deelnemers en tilt deze naar een hoger niveau. Jij weet wat ze nodig hebben en geeft hen feedback op een positieve manier. Jij zorgt ervoor dat ze naar huis gaan met lef, zelfvertrouwen en dat ze tricks beheersen om zichzelf optimaal te presenteren.

Over Joji School of Arts/ Tim Koldenhof Producties
Wij zijn een dans, zang en theaterschool gevestigd in Apeldoorn voor jong en oud. Voor het onderwijs hebben wij een groot aanbod aan workshops en projecten. Voor deze activiteiten werken we samen met verschillende docenten en vinden we het belangrijk dat je als docent in je kracht staat. We hechten waarde aan persoonlijk contact en investeren in jouw ontwikkeling.

Onze opdrachten vinden voornamelijk plaats in het oosten van het land, dus het fijn als je hier in de buurt woont.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Dan maken we graag kennis met je!
Stuur ons een korte video waarin jij vertelt wie je bent en wat je ervaring tot nu toe is.

E-mail naar: joji@timkoldenhof.nl