Vacature Dansdocent ZZP

Omschrijving
Onze onderwijstak groeit en daarom zijn wij op zoek naar dansdocenten met ruime ervaring in het basis, voortgezet onderwijs en MBO. Ben jij een creatieve dansdocent, werk je graag met kinderen en/of jongeren en/of volwassenen en houd je ervan om hen te inspireren? Wie weet zijn we dan een match!

Wat ga je doen?
Op oproepbasis geef jij danslessen in het onderwijs waarbij je rekening houdt met de (SLO) leerdoelen.
Het is mogelijk dat je ook op lange termijn op één school lesgeeft en daarom is het belangrijk dat jij danslessen kan geven op een procesgerichte manier. Je kan daarnaast ook een dansles ontwikkelen in een bepaald thema. Denk aan het thema “Seizoenen” of “Reizen”. Je kan lesgeven aan groepen van +/- 25 leerlingen en kan daarin de rust en orde bewaken. Het is belangrijk dat jij plezier hebt in het lesgeven en dit kan overdragen.

Over Joji School of Arts/ Tim Koldenhof Producties
Wij zijn een dans, zang en theaterschool gevestigd in Apeldoorn voor jong en oud. Voor het onderwijs hebben wij een groot aanbod aan workshops en projecten. Voor deze activiteiten werken we samen met verschillende docenten en vinden we het belangrijk dat je als docent in je kracht staat. We hechten waarde aan persoonlijk contact en investeren in jouw ontwikkeling.

Onze opdrachten vinden voornamelijk plaats in het oosten van het land, dus het fijn als je hier in de buurt woont.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Dan maken we graag kennis met je!
Stuur ons een korte video waarin jij vertelt wie je bent en wat je ervaring tot nu toe is.

E-mail naar: joji@timkoldenhof.nl