Nieuwsbericht
Wat een bizarre tijd blijft het toch. Dinsdag 3 november hebben we helaas toch weer in de persconferentie gehoord dat de komende twee weken de maatregelen nog verder aangescherpt worden. Uiteraard vinden we dit ontzettend jammer! Juist nu waarin het zo fijn is om te dansen, zingen of acteren en met elkaar eens per week een fijne les te hebben. In dit bericht lees je welke gevolgen deze nieuwe aangescherpte maatregelen hebben voor onze theaterschool. 

Lessen tot en met 17 jaar gaan door
Voor alle leerlingen tot en met 17 jaar gaan de lessen gelukkig wel gewoon door. Voor leerlingen van 18 jaar en ouder geldt dat zij van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november geen fysieke les in onze school mogen volgen. Per les en docent hebben we diverse oplossingen bedacht. De 18+ groepen ontvangen een persoonlijk bericht.

Uiteraard blijven de andere coronamaatregelen wel gewoon van kracht. Dit betekent:

  • De kleedkamers blijven nog gesloten. Dus kom in de juiste kleding naar ons toe.
  • Bij de entree desinfecteer je je handen voordat je je les in gaat.
  • Je verlaat na de les zo snel mogelijk weer de theaterschool. Ben je 13 jaar of ouder? Dan mag je buiten maar met twee personen bij elkaar staan. Houd hier rekening mee!
  • Wordt je weggebracht en/of opgehaald, dan mag die persoon nog steeds niet in de school wachten.
  • Wanneer de jongste leerlingen, peuters en kleuters, niet alleen naar de studio durven, mogen ze weggebracht worden door één ouder. De ouder moet wel een mondkapje op in de school. De leerlingen worden door de docent weer naar de hal begeleid. Daar staat een medewerker van onze theaterschool die bij de kinderen blijft totdat ze allemaal zijn opgehaald.

Vragen
Heb je nog vragen, dan horen we dat natuurlijk graag van je. We wensen iedereen de komende tijd veel gezondheid toe!