Gezocht: Stagiaire(s) Facilitair/Horeca/Entree/Gastvrouw en -heer in onze bruisende Theaterkantine

Word jij blij van een lach op het gezicht van onze gasten? Vind jij een nette, schone en gezellige uitstraling ook belangrijk? Ben jij klantvriendelijk en flexibel? Dan ben jij misschien wel dé kandidaat die wij zoeken. Lees verder voor meer informatie.

Joji Na School of Arts (onderdeel van Tim Koldenhof Producties) is op zoek naar een vriendelijke en enthousiaste stagiaire(s) die onze leden voorziet van een heerlijk kopje koffie, thee of iets lekkers. Je werkt in onze Theaterkantine. Iedere dag bruist het van de energie in onze theaterschool. In studio 1 wordt fanatiek gedanst, in studio 3 klinken prachtige stemmen waardoor je (bijna) gaat meezingen. En dan hebben we studio’s 2 en 4 nog niet gehad. Iedere dag is er van alles te doen! Jij zorgt ervoor dat wachtende ouders kunnen genieten van een lekkere capuccino of een heerlijke muntthee. Ook dan is het belangrijk dat onze leden zich welkom voelen en in een schone ruimte hun lessen kunnen volgen. Jij zorgt ervoor dat onze Theaterkantine en keuken netjes en schoon zijn en blijven. Kortom, jij bent het visitekaartje van onze theaterschool!

Wie zijn wij?
Tim Koldenhof Producties is een theaterschool, productiehuis en een evenementenorganisatie in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsal terrein in Apeldoorn. Iedere dag worden er op onze theaterschool lessen gegeven op gebied van theater, film, zang, dans- en musical, zowel op recreatief als professioneel niveau. Daarnaast produceert TKP professionele theatervoorstellingen, films, en nog veel meer.

Jij bent:
Enthousiast, vrolijk, flexibel en je krijgt energie van een gezellige theaterkantine. De lach op het gezicht van onze gasten komt mede door jou. Jij vindt het belangrijk dat alle ruimtes in onze school schoon en netjes zijn voordat onze leden (en hun ouders/verzorgers) binnen komen. Wanneer de lessen klaar zijn, zorg jij ook weer dat alles netjes klaarstaat voor de volgende dag. Ook rekenen gaat je makkelijk af, jij bent immers verantwoordelijk voor de kassa die dag. Aan het einde van de dag maak je ook de kas op en zorg je voor een goede start voor de collega die de volgende dag gaat werken. Soms ben je ook op een doordeweekse avond nodig. Maar dat vind jij niet erg.

Enthousiast?
Stuur dan een leuke mail met jouw CV naar administratie@timkoldenhof.nl t.a.v. Ilona Schut. Vermeld in de omschrijving wanneer je een stageplaats zoekt dat het om deze leuke functie gaat. Je krijgt van ons snel antwoord!