Op donderdag 26 maart komt musicalster Willemijn Verkaik naar onze studio’s voor een eenmalige, onvergetelijke masterclass!
Willemijn speelde in grote internationale musicals als Wicked, Ghost, Tarzan, Mamma Mia en Aida. Met Wicked stond ze zelfs in Amerika, Engeland en Duitsland. Op dit moment tourt ze door Nederland in de musical Annie. Komend seizoen is Willemijn te zien in Waitress. Willemijn is ook de stem van Elsa in de Nederlandstalige versie van Frozen.

In de masterclass liedinterpretatie en performen gaat Willemijn met jou werken aan het vertellen van een verhaal tijdens een zangnummer, daarnaast geeft ze technische tips om je zang te verbeteren. Dit doet ze aan de hand van geselecteerde nummers waar jij een keuze uit mag maken. Een pianist zal jou begeleiden.

Je kunt kiezen uit:

Vrouwen:
I’m not that girl (of NL versie Ik ben het niet) – Wicked
I didn’t plan it – Waitress

Mannen:
Fortune favors the brave (of NL versie Moed wordt altijd beloond) – Aida
Dancing through life (of NL versie Dans door dag dag) (ingekort) – Wicked

Tijden:
Groep 1 11.30 – 13.30 uur
Groep 2 14.00 – 16.00 uur
De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Kosten:
95 euro 
Exclusief 21% btw bij 21 jaar of ouder.

Locatie:
Studio 1 Joji Na School of Arts

Aanmelden:
Stuur je naam, leeftijd, ervaring, voorkeur voor tijd en de keuze van je nummer naar ilona@timkoldenhof.nl. Om mee te doen volg je in ieder geval zanglessen, of heb je in het verleden zanglessen gevolgd. Meld je gauw aan, want vol is vol!

Foto Willemijn: Darren Bell

Foto: Darren Bell