Update 15-03-2020

In navolging van het kabinet dat besloten heeft de scholen te sluiten, sluiten wij – met pijn in ons hart – ook noodgedwongen en per direct ook onze theater, zang- en dansschool.
Wij zijn druk bezig om als alternatief livestream lessen te organiseren en werken aan een inhaalrooster dat in vakanties door zal gaan. Onze leden zijn hier persoonlijk via e-mail op de hoogte gesteld.

Beste leden,

In een eerder bericht heeft u van ons al gehoord over de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan: regelmatig je handen wassen (voor en na de les) en niet meer handen schudden of knuffelen. Vanmiddag heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het voorkomen van bijeenkomsten met grote groepen personen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en daarom betekent dit het volgende voor onze school:

  • De lessen in de 4 studio’s gaan gewoon door. In studio’s 1 of 2 zijn maximaal 20 personen tegelijk aanwezig. In studio’s 3 en 4 zijn maximaal 14 personen tegelijk aanwezig.
  • De studio’s worden extra geventileerd.
  • De contactpunten worden meerdere keren op een dag schoongemaakt.
  • De docenten zullen in de les vragen aan de leerlingen of ze hun handen hebben gewassen en aan het eind van de les zullen ze aangeven om de handen weer te wassen.
  • De Theaterkantine wordt per direct gesloten. Reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat we grote groepen mensen tegelijk in het pand hebben. Deze maatregel zal voorlopig tot 31 maart duren.
  • Jonge leerlingen (geen peuters of kleuters) die nog door ouders of opa/oma worden gebracht naar de les, kunnen bij de voordeur worden afgezet. Voorlopig is het tot 31 maart niet mogelijk om in ons pand te wachten totdat de les af is gelopen. De leerlingen komen zelf uit de les weer naar de voordeur en wachten daar op diegene die hen ophaalt.
  • Het is dus ook niet meer toegestaan om te zitten of wachten in onze gang of theaterkantine, dit doen wij om grote mensenmassa’s te voorkomen.
  • Peuters en kleuters die bij ons les volgen, mogen als enige wel door een ouder/verzorger naar de studio gebracht worden en gaan daarna weer naar buiten. Na de les worden de leerlingen naar de voordeur begeleid door de juf of een van onze medewerkers.

Wanneer je verkouden bent of griepverschijnselen hebt is het advies van het RIVM om thuis te blijven. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen nauw volgen en volgen wij het advies van het RIVM en het kabinet.

Meer informatie over de maatregelen lees je op de site van de RIVM. Heb je nog vragen, neem dan contact op met 055-3013143 of administratie@timkoldenhof.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Tim Koldenhof Producties