Valentijn maken wij extra bijzonder dit jaar! Wie verras jij dit jaar? Je geheime liefde? Je beste vriendin? Je lieve oma & opa? Het kan allemaal. Zeker in tijden van Corona helpen wij je graag jouw Valentijn extra te verrassen.

In tijden van lockdown en aangescherpte maatregelen komen wij met een ludieke actie. De zangcoaches van de theaterschool komen persoonlijk langs om de mensen thuis te verrassen met een live gezongen boodschap.

Juist in deze tijden willen wij inzetten op persoonlijk contact. Joji: ‘’Veel contact is nu online. Via app, Zoomcalls en online meetings. We missen natuurlijk het fysiek contact. Samenzijn, een knuffel, oogcontact of een schouder. Dus hoe leuk is het als er – totaal onverwachts – aan je voordeur voor jou een liedje wordt gezongen met een speciale betekenis? Muziek verbindt, biedt troost en geeft hoop.’’

Een live gezongen liedje bezorgen
Lees meer of bestel voor €35 euro
Heb jij bijvoorbeeld een speciaal nummer met jouw Valentijn? Of een liedje die je altijd doet denken aan diegene? Onze cupido’s gaan langs bij jouw special someone om jouw gekozen liedje persoonlijk aan te deur te zingen. In Valentijn stijl. Een leukere zingende boodschap kan je niet laten bezorgen toch? Kijk voor de voorwaarden en meer info onder het kopje ‘LIVE Valentijn liedje bezorgen.

Valentijnskaarten
Lees meer of bestel voor €3.90 euro
Wil je het liever iets kleiner houden? Verstuur een van de door ons ontworpen Valentijnskaarten. Onze Cupido zal jouw tekst er met de hand opschrijven en versturen in een mooie rode enveloppe.

Videoboodschap verzenden
Lees meer of bestel voor €35 euro
Ook kan je zelf een videoboodschap opnemen voor jouw Valentijn. Onze Cupido’s zullen deze vervolgens bezorgen aan de deur van diegene die je wilt verrassen en laten deze zien op een iPad. Kijk onder het kopje videoboodschap voor meer info.

Alle informatie is hier te vinden.