De trainingen zijn bedoeld om te stimuleren, motiveren en op een andere wijze situaties te bekijken en te analyseren door middel van theater.
Het feit is dat je met theater een ander persoonlijkheid kan en mag aannemen. Je mag zijn wie je wil zijn en niks is fout. Door theaterelementen in te zetten in bepaalde situaties leer je hoe je kan incasseren, reageren en analyseren. Je leert hoe je kan verplaatsen in een ander, zodat je je vervolgens kan aanpassen aan de situatie.
Door middel van rollenspellen willen we bewustwording creëren.
Wie ben je? Wat kom je doen? Wat wil je bereiken en hoe ga je dit bereiken?

De training dient ook als teambuilding. Samenwerken, respectvol naar elkaar kijken en een andere kant zien van elkaar. Theater is gebaseerd op het gebruiken van emoties en deze zijn soms om te tonen maar heel waardevol. Daarnaast is humor ook een belangrijk element dat gebruikt wordt in theater. Lachen om elkaar en terugkijken op een bewustmakende en plezierige workshop, dat is ons doel!

De training wordt aangepast op het bedrijf. Wat is het doel van het bedrijf en welke situaties komen er voor? Op basis hiervan worden er specifieke spelelementen ontwikkeld door de docent die van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf.

Zie hier een aftermovie van onze samenwerking met Buurman Makelaardij.