De komende tijd maken we bijzondere portretten in onze theaterschool. Dat acteren, zingen en dansen leuk is voor de hele familie bewijst de familie den Besten. Moeder Andrea, dochter Sterre en zoon Finn volgen meerdere lessen bij ons. Er komt zelf een vierde lid bij!

Andrea volgt Pop-Show Dans en Modern. ‘’Ik ben hier les komen volgen omdat dit de enige plek is in Apeldoorn waar ik zowel op professioneel- als volwassenniveau les krijg.’’ Sterre danst al meer dan vijf jaar bij de theaterschool en heeft meerdere lessen gevolgd. Sinds september doet ze de vooropleiding Zang & Theater. Sterre: ‘’Ik krijg daar veel meer uitdaging en moet nog beter mijn best doen! We maken er, in combinatie met zang en acteren, ook een hele performance van!’’ Finn volgt Tap en Theater. ‘’Ik vind de combinatie heel leuk, want bij tap is het wat serieuzer en bij theater is het wat speelser en kun je grapjes maken, aldus Finn.’’ Volgens Andrea is Finn een timide jongen, maar bloeit hij bij deze lessen en op het podium enorm op. ‘’Thuis oefenen ze natuurlijk en zie ik kleine stukjes van hun optreden, maar als ik ze dan op een podium zie staan met een vol publiek doen ze het zelfs nog beter!’