De school draait weer op volle toeren en we gaan weer vol gas vooruit. Dat betekent ook dat wij wat extra handjes kunnen gebruiken. Vind jij het leuk om ons bij te staan in onderstaande taken? Stuur dan een mail naar joji@timkoldenhof.nl.

  • Adviesraad; Vind je het leuk om in een adviserende rol betrokken te zijn bij onze theaterschool? Dan is de adviesraad wellicht wat voor jou! 4x per jaar komen we samen om te praten over alle ins en outs van de theaterschool. De adviesraad slaat een brug tussen onze organisatie en haar leden. Onderwerpen als shows, lessen, optredens en meer komen aan bod. We staan open voor jouw input en sparren hier graag samen over!
  • Zomerkamp begeleiding; Vind jij het leuk om een groep van +/- 30 kids te begeleiden bij zomerkamp? Of kan jij goed koken voor grote groepen? Dan zijn we voor komende editie (15 t/m 18 augustus) op zoek naar jou! Wellicht ook een leuk idee als jouw dochter of zoon heimwee heeft en hierdoor samen met jou op het zomerkamp verblijft.
  • Kostuum beheer; In ons kostuumatelier worden honderden kostuums voor onze shows opgeslagen. Heb jij organisatie talent en kun jij structuur brengen in onze voorraad? Dan komen we graag met je in contact!