Binnenkort openen wij onze tweede vestiging van De Nederlandse Acteursschool in Rotterdam. De Nederlandse Acteursschool is een halfjarig acteertraject voor volwassenen met interesse in acteren. Er wordt les gegeven in verschillende blokken als improviseren, camera acteren, teksttoneel en filmdialogen.
Docenten zijn professionals uit het film, theater en t.v. vak. Onder meer zijn Bas Keijzer, Eva van der Gucht, Rian Gerritsen, Stefan de Walle, Gaite Jansen, Halina Reijn, Mingus Dagelet, Willem Voogd, Rian Gerritsen en Maria Kraakman te gast geweest.
Er is veel ruimte voor persoonlijke feedback binnen een hechte groep in een vertrouwde omgeving. Audities voor Rotterdam vinden plaats op maandag 3 en 31 augustus. Vanaf oktober begint het traject in Rotterdam, lessen vinden wekelijks plaats op maandag. Eind september begint het traject in Apeldoorn, lessen vinden plaats op zondag.
Nieuwsgierig geworden of behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op!