Gezocht: Medewerker Horeca in onze bruisende Theaterkantine (16-24 uur p/wk)

Wij zijn op zoek naar een spontane horeca medewerker die hard wil werken en graag een glimlach op andermans gezicht wil toveren. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten zich welkom voelen en heerlijk genieten in onze Theaterkantine.

Joji Na School of Arts (onderdeel van Tim Koldenhof Producties) is op zoek naar een klantvriendelijke en enthousiaste horeca medewerker die onze leden voorziet van een heerlijk kopje koffie, thee of iets lekkers. Je bent verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt in onze Theaterkantine. Iedere dag bruist het van de energie in onze theaterschool. In studio 1 wordt fanatiek gedanst, in studio 3 klinken prachtige stemmen waardoor je (bijna) gaat meezingen. En dan hebben we studio’s 2 en 4 nog niet gehad. Iedere dag is er van alles te doen! Jij zorgt ervoor dat wachtende ouders kunnen genieten van een lekkere cappuccino of een heerlijke muntthee. Ook dan is het belangrijk dat onze leden zich welkom voelen en in een schone ruimte hun lessen kunnen volgen of even kunnen zitten. Jij zorgt ervoor dat onze Theaterkantine en keuken netjes en schoon zijn en blijven. Je stuurt de andere medewerkers en stagiaires aan en zorgt voor een goed voorraadbeheer. Daarnaast komt je ook met leuk ideeën waardoor onze gasten nog meer gebruik zullen maken van onze Theaterkantine. Kortom, jij bent het visitekaartje van onze theaterschool!

Wie zijn wij?
Tim Koldenhof Producties is een theaterschool (Joji Na School of Arts), productiehuis en een evenementenorganisatie in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsal terrein in Apeldoorn. Iedere dag worden er op onze theaterschool lessen gegeven op gebied van theater, film, zang, dans- en musical, zowel op recreatief als professioneel niveau. Daarnaast produceert TKP professionele theatervoorstellingen, films en nog veel meer.

Jij bent:
Enthousiast, vrolijk, flexibel en je krijgt energie van een gezellige en nette theaterkantine. De lach op het gezicht van onze gasten komt mede door jou. Je bent verder verantwoordelijk voor:

  • De keuken en Theaterkantine, deze zijn altijd blinkend schoon.
  • Je vindt het belangrijk dat alle andere ruimtes ook altijd schoon zijn voor gebruik door onze gasten.
  • Je stuurt andere medewerkers en stagiaires aan.
  • Je zorgt voor een goede planning personeel in een rooster.
  • Je bent een goede rekenaar, dus de kas beheren is geen probleem voor jou.
  • Je zorgt voor efficiënt voorraadbeheer.
  • Je neemt initiatief voor nieuwe ideeën waardoor gasten nog meer gebruik maken van de kantine

Het salaris dat jij gaat verdienen is conform de CAO van de Horeca.

Enthousiast?
Stuur dan een leuke mail met jouw CV naar anouschka@timkoldenhof.nl t.a.v. Anouschka Reumer. Vermeld in de omschrijving dat het om deze leuke functie gaat en eventueel per wanneer je beschikbaar bent. Je krijgt van ons snel antwoord! Heb je nog vragen die je eerst beantwoord wilt hebben, dan mag je ook bellen (055-3013143) of mailen met Anouschka.