Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus is het nog niet bekend wanneer de audities van de vooropleiding seizoen 20/21 gepland worden.
Wij zijn ondertussen wel erg benieuwd naar jouw dans, zang, en acteertalent! Daarom hebben wij een leuke actie bedacht. Stuur ons alvast – vanuit huis –  een leuk filmpje op zodat onze docenten alvast met jou kunnen kennismaken.

De opdracht:
– Maak een filmpje waarin je jezelf voorstelt. Wie ben je, en wat lijkt je leuk aan de vooropleiding?
– Bij zang laat je een coupletje en refreintje horen van een zelfgekozen nummer. Gebruik hiervoor wel een instrumentale versie.
– Bij dans improviseer je 30 – 60 seconden op een zelfgekozen muzieknummer.
– Bij theater improviseer je een telefoongesprek van 1,5 minuut waarin je schakelt tussen 3 emoties.

*Als je voor de richting Dans/Zang interesse hebt maak je een dansfilmpje en een zangfilmpje.
*Als je voor de richting Theater/Zang interesse hebt maakt je een theaterfilmpje en een zangfilmpje.
* Als je voor de richting Theater interesse hebt maak je een theaterfilmpje.

De filmpjes kun je tot en met 17 mei naar ons appen of sturen via WeTransfer.  Een aantal leerlingen die nu op de vooropleiding zitten hebben speciaal voor jou een filmpje gemaakt ter inspiratie. Merle zit in V2 (jongste dans/zanggroep), Lara in V5 (oudste dans/zanggroep), Ilse zit in VTB (oudste theatergroep) en Sofie in VTZ3 (oudste zang/theatergroep). De link vind je hier.

Ook een leuke tip om te bekijken is de eindshow van vorig jaar. Gedanst, gezongen en geacteerd door al onze vooropleiding groepen. De link vind je hier:

Daarnaast kun je met ons een Zoom – meeting inplannen als je vragen hebt of een advies nodig hebt voor de vooropleiding. Mocht je dit wensen, hoor ik het graag.

Veel succes met de filmpjes, en tot gauw!

Vriendelijke groeten,
Ilona Schut

06-44970550
ilona@timkoldenhof.nl