Aangescherpte coronamaatregelen
UPDATE 14-10-2020
Tijdens de persconferentie van 13 oktober zijn de coronamaatregelen aangescherpt. Voor onze theaterschool betekent dat het volgende:
• Zoals vermeld op de website van de Rijksoverheid vallen onze lessen onder kunstbeoefening en mogen deze lessen doorgaan. Let wel op: van 18 t/m 25 oktober is het herfstvakantie. Wij zijn dan gesloten en er zijn die week geen lessen.
• Kleedkamers zijn vanaf nu weer gesloten. Kom dus in je goede kleding naar de les. In de hal of studio kan je van schoenen verwisselen.
• Ook de lessen voor 18 jaar en ouder mogen doorgaan. Uiteraard is het hierbij belangrijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
• Leden van 18 jaar en ouder die tijdelijk geen les willen volgen i.v.m. de aangescherpte maatregelen, hebben de mogelijkheid om het abonnement tijdelijk on hold te zetten. Zij ontvangen hier een mail over.
• Ook de Theaterkantine blijft zoals eerder aangekondigd gesloten. Het is voor ouders niet mogelijk hun kind te halen/ brengen naar de studio en/ of te wachten in de theaterschool.
Uitzondering: het halen/ brengen naar de studio van peuters en kleuters.
• Bij het betreden van onze theaterschool adviseren wij onze leden van 13 jaar en ouder ten zeerste een mondkapje te dragen in de hal, Theaterkantine, gangen en overige wachtruimtes. Wij gaan hierin mee met het advies van de Rijksoverheid.

Ben jij 18 jaar of ouder? Je ontvangt dan een persoonlijke mail over jouw les. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met administratie@timkoldenhof.nl.
Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mail naar bovenstaand mailadres.
Wanneer er wijzigingen zijn op deze nieuwe maatregelen, ontvang je hier uiteraard weer bericht over van ons.

Vanwege de nieuwe maatregelen rondom corona die 28-9 bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie zijn er een aantal aanpassingen binnen onze theaterschool. Hieronder lees je daar meer over.

Sluiting Theaterkantine
Per direct is onze Theaterkantine gesloten. Dit betekent dat je geen koffie of thee aan de bar kunt halen. Daarnaast is het ook niet meer mogelijk om binnen te wachten.

Peuters en kleuters
Wanneer jouw kind peuter- of kleuterdans volgt bij ons, mag je jouw kind bij de deur van de studio brengen. Wij verzoeken je daarna het pand wel weer zo snel mogelijk te verlaten. Wil je altijd rekening houden met de onderlinge afstand van 1,5 meter naar andere volwassenen.

Algemene coronaregels
Deze blijven natuurlijk gewoon van kracht. Dus:
• Ga thuis nog naar het toilet en was je handen.
• Kom zoveel mogelijk in de juiste kleding naar de les. De kleedkamers blijven wel open (ouders mogen binnen niet helpen met omkleden).
• In de hal staat een desinfectiepaal, maak daar gebruik van bij binnenkomst.
• Ben je verkouden of snotterig? Blijf dan thuis.
• Zijn er gezinsleden thuis met benauwdheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis.
• Ga na de les weer zo snel mogelijk naar huis en was je handen thuis weer.

Dringend advies om mondkapjes te dragen
Zoals je weet, is er landelijk een dringend advies vanuit het kabinet om mondkapjes te dragen in openbare ruimtes. Dit advies geldt vanaf nu ook binnen onze theaterschool. In de ruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn (hal, kantine en toiletten) dragen onze medewerkers mondkapjes wanneer ze zich verplaatsen. Wanneer je aan een tafel zit om bijvoorbeeld van schoenen te wisselen dan mag het mondkapje af. Ga je je verplaatsen? Dan weer het mondkapje op. Heb je les in een studio en ben je daar? dan mag uiteraard het mondkapje af.

Kom je als ouder de theaterschool binnen om een (jonge) leerling naar de studio te brengen? Doe dan ook een mondkapje op.

Omdat onze medewerkers ook verspreid door de school werken, kan het zijn dat je iemand in de kantine ziet. Is hij/zij aan het werk, dan hoeft er geen mondkapje gedragen te worden. Wanneer een medewerker of docent zich verplaatst zal hij/zij ook een mondkapje dragen.

Zo zorgen we samen voor elkaars veiligheid.