Zwitsalhal opent deuren met verrassende programmering

Eindelijk is het bekend! Volgende maand openen we officieel De Zwitsalhal. De culturele hotspot van het Zwitsalterrein waar wij voorstellingen en events gaan programmeren. We combineren het stoere, industriële karakter van de voormalige loods met verrassende titels en artiesten. Een plek met veel ruimte voor interactie tussen artiest en publiek. De voorstellingen kennen een intiem karakter en nodigen uit tot dialoog na afloop in de gezellige foyer.

De programmering voor komende tijd is bekend. We zouden het leuk vinden om je bij een van onze voorstellingen te mogen verwelkomen!

Een avond Shakespeare 18/11
Acteur Gijs Scholten van Aschat ken je van vele films, series en toneelstukken. Hij speelt vast bij Internationaal Theater Amsterdam. Gijs speelt op 18 november zijn soloprogramma Een avond Shakespeare. Gijs speelt fragmenten uit o.a. Hamlet en Richard III. Een avond voor echte toneelliefhebbers! Meer informatie is hier te vinden.

Nyassa sings Tina 20/11
Nyassa Alberta is de hoofdrolspeelster van Tina de Musical, over het leven van Rock ’n Roll legende Tina Turner. Tijdens Nyassa sings Tina brengt Nyassa Tina’s grootste hits ten gehore. Zij wordt hierbij begeleidt door live-muzikanten. Uiteraard mogen hits als Proud Mary en Private Dancer niet ontbreken. Deze ode aan de Queen of Rock mag je zeker niet missen!

Jij bent de liefde 10/12
Dokter Juriaan schreef de bestseller Van klacht naar kans. Op deze interactieve avond neemt hij jou mee in zijn nieuwste boek Jij bent de liefde. Een boek over leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Hij doet dat op geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én liefde tegelijk.

Je bent niet alleen 17/12
Isa Hoes en haar zoon Merlijn Kamerling nemen je in deze lezing mee door hun boeken over omgang met verlies en rouwverwerking. Zij schreven beiden een boek na de dood van Antonie, man van Isa en vader van Merlijn. Een intieme en interactieve avond voor iedereen die met verlies te maken heeft. Meer informatie vind je hier.