Beste leden van 18 jaar en ouder,

Zoals je gisteren in de persconferentie hebt gehoord, zijn de coronamaatregelen verder aangescherpt. Zoals vermeld op de website van de Rijksoverheid vallen onze lessen onder kunstbeoefening en mogen deze lessen doorgaan. In deze mail lees je meer over de mogelijkheden binnen onze theaterschool.

Lessen blijven op hetzelfde tijdstip in dezelfde locatie
Jouw les blijft ongewijzigd en gaat gewoon door. In de les mogen niet meer dan 13 leerlingen (excl. docent). Op deze wijze kunnen wij de 1,5 meter afstand tot elkaar waarborgen.

Toch liever geen les volgen?
Wij begrijpen dat je er mogelijk voor kiest om de komende weken, totdat de maatregelen weer verruimd worden, liever niet naar de les komt. Geef dit dan voor maandag 19 oktober aan ons door. Wij zetten dan jouw abonnement ’on hold’ vanaf 1 november. Je betaalt dan geen lesgeld voor de maand november. Wanneer dit betekent dat er in jouw les tijdelijk te weinig leerlingen over blijven die wel de les willen volgen, zal de les kosteloos geannuleerd worden. Uiteraard ontvang je dan nog een persoonlijke mail. Hoor je niets en je hebt je abonnement niet on hold geplaatst? Dan gaat jouw les wel door.

Kleedkamers gesloten
De kleedkamers moeten wel worden gesloten. Het is dus tijdelijk niet meer mogelijk om je bij ons om te kleden. Kom daarom in de juiste kleding naar onze school. De schoenen kan je natuurlijk in de hal verwisselen. Neem deze daarna mee in je tas naar de studio.

Advies mondkapjes
Bij het betreden van onze theaterschool adviseren wij ten zeerste een mondkapje te dragen in de hal, Theaterkantine, gangen en overige wachtruimtes. Wij gaan hierin mee met het advies van de Rijksoverheid.

Herfstvakantie
Van 18 t/m 25 oktober is het herfstvakantie. Onze theaterschool is dan gesloten en er zijn dan geen lessen. Vanaf 26 oktober worden de lessen weer volgens het normale rooster gegeven.

Vragen
Heb je vragen, laat het ons dan weten via administratie@timkoldenhof.nl.

Hartelijke groeten,

Namens het team van Joji Na School of Arts,
Ilona en Anouschka