Vacature: Meewerkend stagiair grafisch vormgever

Wij hebben het hele jaar door plaats voor 1 of 2 stagiaires grafische vormgeving. Zoek je vanaf augustus/september of vanaf januari/februari een stageplaats? Lees dan zeker verder en solliciteer meteen!

Wie zijn wij?
Tim Koldenhof Producties is een theaterschool, productiehuis en een evenementenorganisatie in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsal terrein. Dagelijks worden er op onze theaterschool lessen gegeven op gebied van theater, film, zang, dans- en musical, zowel op recreatief als professioneel niveau. Daarnaast produceert TKP professionele theatervoorstellingen, films en nog veel meer.

Wie zoeken wij?
Tim Koldenhof Producties is op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste stagiair die de vormgeving verzorgt rondom de theaterschool. Je wordt betrokken bij diverse online en offline projecten waarbij je samenwerkt met de Marketing en Communicatie medewerker. Samen zullen jullie verantwoordelijk zijn voor diverse projecten. Je werkt aan producties zoals o.a. banners, brochures en social media materiaal. Zowel het grafische als het technische gedeelte van het vak komt aan bod. Je werkt samen met creatieve professionals die passie voor hun vak hebben.

Jij beschikt over:

  • MBO grafische opleiding.
  • Aantoonbare ervaring met Indesign, Photohop en Illustrator.
  • Kennis van WordPress, Adobe Premiere Pro en After Effects is een pré.
  • Je bent enthousiast, hebt een proactieve manier van werken en een positieve instelling.
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een hands-on-mentaliteit.
  • Je bent creatief, gaat voor kwaliteit en werkt nauwkeurig.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent stressbestendig.

En… ook niet onbelangrijk, wat krijg je er voor terug?
Jij komt in een zeer productief team terecht waarbij de creatieve sfeer elke dag in de lucht hangt. Het is een hele leerzame stage waarin je veel vrijheid krijgt om je creativiteit te kunnen uiten. Ons bedrijf is groot voorstander van zelfontplooiing waarbij jouw inzichten en visie een grote rol speelt in de uiteindelijke beslissingen die genomen worden.

Enthousiast? Stuur je motivatie + portfolio waarin je jouw creativiteit uit, zodat wij kunnen zien wat je allemaal kan! Dit mag naar administratie@timkoldenhof.nl ter attentie van Ilona Schut. Vermeld bij je sollicitatie: Betreft stage grafisch vormgever.