Tim Koldenhof Producties wil bijdragen aan cultuureducatie door middel van dans, zang en acteerworkshops. Aan de hand hiervan willen wij creativiteit in een klas/groep bevorderen. Ons doel is om een positieve sfeer te creëren, op een uitdagende wijze elkaar beter te leren kennen, het creatief aansluiten bij diverse thema’s, het vergroten van de belevingswereld en bovenal plezier maken.
Een vereist element in onze workshops is creatief bezig zijn en jezelf beter leren kennen. Wij willen hiermee de samenwerking tussen de leerlingen tijdens schooltijd en daarbuiten bevorderen.

Met onze workshops willen wij niet alleen de culturele kant bevorderen, maar ook het gezond en welzijn van de leerling.

Er zijn twee vormen mogelijk in ons workshop aanbod, namelijk productgericht of procesgericht werken.
In een productgerichte workshop werk je naar een eindresultaat toe. In dans kan dit bijvoorbeeld een choreografie zijn, bij zang een lied en bij acteren een presentatie van de spelelementen die leerlingen hebben geleerd tijdens de workshop. In een productgerichte workshop staat doelgericht werken voorop. De docent en leerlingen werken samen voor een optimaal eindresultaat. De nadruk ligt in deze vorm op concentratie en prestatiegericht werken.

In een procesgerichte workshop ligt de focus binnen het proces op de ontwikkeling van leerlingen. In deze workshop wordt er niet gewerkt aan een presentatie, maar werken de leerlingen en de docent samen om een dans, lied of theaterstuk te creëren. In een procesgerichte workshop staat de ruimte voor eigen inbreng voorop. Er is ruimte om eigen creativiteit te ontwikkelen en vervolgens in de praktijk te brengen.

Marinka Huisman onderhoudt alle contacten met scholen, kinderdagverblijven, sportorganisaties, noem maar op. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Samen met Mieke van der Gaag, onze artistiek leider, maakt zij een workshop op maat voor uw school, organisatie of bedrijf.

Marinka komt graag bij u langs om te kijken welke workshop bij uw culturele lesinvulling past.
Voor een afspraak bel/WhatsApp: 06-83646652 of mail naar: marinka@timkoldenof.nl